Leefcafé Het Spiegelbeeld is een restaurant waarin je kunt genieten van heerlijke mediterrane gerechten of zoals vele het noemen: Tapas. Bijna al onze gerechten zijn huisgemaakt en we zijn er trots op een zeer goede combinatie van prijs/kwaliteit te leveren;

Bij Leefcafé Het Spiegelbeeld kunt u zelf uw gevarieerde volledige maaltijd samenstellen voor € 19.50 en gezellig 'met z'n allen' genieten onder het genot van een goed glas wijn of lekker speciaal bier! (>140!!).

Bij ons heeft Spanje heeft niet het alleenrecht op de Tapas verwennerij, want ook in Frankrijk (‘amuses'), Griekenland (‘meze') en Italië (‘bocconcini/antipasti') kent men dit.

U kunt bij ons dan ook kiezen uit Spaanse, Griekse , Turkse, Italiaanse en meer andere wereldse gerechten!

Dit kunnen vlees-, vis-, of vegetarische gerechten zijn. Maar ook pasta- en aardappelgerechten, salades en groenten, of een heerlijk huisgemaakt nagerecht.

Leefcafé Het Spiegelbeeld verenigt heerlijkheden uit alle landen onder één dak.
Op de kaart vindt u gerechten uit allerlei landen, compleet met uitleg over de samenstelling en herkomst. En om het helemaal ‘af' te maken geven we tips voor begeleidende dranken.

Leefcafé Het Spiegelbeeld is daarom ook een plaats waar u de avond kunt beginnen maar ook afsluiten met een lekker drankje! Een Leefcafé!

Tot dan!